fbpx
Освіта

Янукович привітав школярів та їх батьків з нагоди Шевченківського уроку

  Президент України Віктор Янукович звернувся до школярів та їх батьків з нагоди всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку.

"Дорогі учні! Шановні батьки! Від усього серця вітаю вас з початком нового навчального року! 1 вересня – особливий день, це свято знань, так як саме знання та гарна освіта стануть основою вашого життєвого успіху і майбутньої професії. Наступного року ми відзначатимемо двісті років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. З нами цей ювілей святкуватиме весь світ. І тому цей навчальний рік Україна починає всеукраїнським Шевченківським уроком", – йдеться у зверненні В.Януковича, оприлюдненому на сайті глави держави в понеділок.

Президент України зазначив, що "геніальний поет, письменник, художник і етнограф Шевченко – без перебільшення один з духовних атлантів нашої держави, великий патріот, який присвятив все своє життя Україні" .

За словами В.Януковича, нинішній Шевченківський урок – це перший урок гордості за власну країну і свій народ для українських учнів.

"Це – тільки початок вашого великого шляху пізнань рідної землі, її історії та культури", – підкреслив глава держави.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: