fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ) стане «Кривбасом» номер два?

Що відбувається з київським «Арсеналом» і наскільки серйозні проблеми з цим клубом? На сьогоднішній день виходить так, що однозначно відповісти це питання не може ніхто.

Раніше ми наводили заяву Олександра Онищенка, який в даний час фінансує столичний «Арсенал». Нагадаємо, що Олександр Онищенко, розповідаючи про проблеми в команді, заявив наступне: «Ми вже котрий місяць чекаємо отримання документів від попереднього керівництва клубу, конкретно – директора Вадима Рабиновича. На жаль, їх не отримуємо». Трохи пізніше, на цю заяву відреагував Вадим Рабинович, повідомивши, що він не має ніякого відношення до київського «Арсеналу». «Я закінчив займатися футболом, це моє рішення – і я не дуже хочу повертатися до футбольної теми», – підкреслив Вадим Рабинович.

Загалом, плутанина якась виходить. Але, схоже, що проблема настільки серйозна і глибока, що київський «Арсенал» може повторити долю криворізького «Кривбасу». Про це в ефірі телевізійної програми «Великий футбол» заявив спортивний директор київського «Арсеналу» Владислав Ващук. «Ми платимо зарплату, оплачуємо перельоти, проїзди, екіпіровку, все для команди. А що робить Рабинович? На сьогодні питання одне – передайте документи. Інакше це буде "Кривбас " номер два», – заявив Владислав Ващук.

Цікаву думку в тій же програмі « Великий футбол» про ситуацію в київському «Арсеналі» висловив Віктор Леоненко, заявивши наступне: «Якщо абсолютно інша людина платить гроші, людина, яка взагалі ніякого відношення не має до клубу, а Рабинович нічого не платить, і, по суті , є господарем . Якось це все дивно».

Після восьми зіграних в УПЛ турів київський « Арсенал » займає 15-е місце в турнірній таблиці. Вчора «Арсенал» програв у Луганську «Зорі» з рахунком 0:4.

За матеріалами: tribuna.com, terrikon.com

Читайте також: