fbpx
Новини світу

Башар Асад: Сирія здатна вистояти проти агресії ззовні

Ситуація навколо можливого військового втручання країн Заходу в сирійський конфлікт, на сьогоднішній день, остаточно не вирішена. Це питання важливе не тільки для самої Сирії, але і для ряду інших країн, адже удар по Сирії, як раніше повідомляли світові ЗМІ, може привести до атаки на Ізраїль.

А сьогодні з’явилася заява сирійського президента Башара Асада, який підкреслив, що очолювана ним держава буде здатна вистояти в разі можливого військового втручання в конфлікт інших країн. « Американські загрози не змусять нас відійти від наших принципів, і ми не припинимо боротьбу проти тероризму» , – заявив Башар Асад і додав, що Сирія «здатна вистояти проти агресії ззовні» .

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Раніше повідомлялося, що рішення американського президента Барка Обами про військове втручання в сирійський конфлікт може бути прийнято після того, як це питання обговорить Конгрес США. Таке зволікання з рішенням Обами не вітають сирійські бойовики. Барак Обама відправив у американський Конгрес запит на схвалення військової операції в Сирії. Палата представників і сенат США нібито повинні проголосувати щодо резолюції з питань Сирії не раніше 9 вересня.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: