fbpx
Спорт

Фабіо Капелло впевнений, що російська збірна займе перше місце у відбірковій групі ЧС-2014

 Головний тренер збірної Росії з футболу Фабіо Капелло твердо впевнений, що команда під його керівництвом у відбірковій групі на чемпіонат світу 2014 року займе перше місце.

 "Переконаний у тому, що збірна Росії фінішує на першому місці в групі. Я знаю, на що здатна команда, знаю, що в майбутніх матчах ми зіграємо так, як потрібно",- наводяться слова Капелло на офіційному сайті Російського футбольного союзу.

 Російській збірній залишилося провести чотири матчі: два гостьових і два домашніх. 6 вересня національна команда Росії в Казані зустрінеться зі збірною Люксембургу, а 10 вересня російській збірній належить битися з командою Ізраїлю в Санкт-Петербурзі. На 11 жовтня знову призначена зустріч з Люксембургом, але вже на гостьовому полі, а 15 жовтня відбудеться останній матч відбіркового етапу зі збірною Азербайджану в Баку.

 Зараз російська збірна з 12-ма очками займає друге місце в групі F. Лідирує у групі команда Португалії (14 очок), але на її рахунку більше зіграних матчів (5).

 Півзахисник росіян Роман Широков в інтерв’ю після сьогоднішнього тренування, яку команда провела на стадіоні імені Едуарда Стрельцова, зазначив, що ніякої мови про недооцінку майбутніх суперників не йде. Не втримався футболіст і від уколу на адресу тренера – Широков підкреслив, що якщо б він був на місці Капелло, він би обов’язково викликав до збірної нападаючого "Ростова" Артема Дзюбу.

 «Матч з Північною Ірландією вже забули, він був майже місяць тому. Нинішні суперники навряд чи сильніші, але ми вже один раз обпеклися на цьому. Тепер недооцінка супротивників виключена», – заявив півзахисник, додавши, що особисто для нього немає різниці, де грати, «головне, щоб поле було хорошим» .

 Щодо відносини вболівальників до команди, Широков зазначив, що «збірну скрізь приймають добре, чи то Москва, Казань або інше місто Росії».

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: