«Таврія» просить Ігоря Циганика аргументувати свою позицію або вибачитися перед всією спортивною громадськістю країни

 Нагадаємо, що у восьмому турі УПЛ сімферопольська «Таврія» добилася першої перемоги в поточному українському футбольному чемпіонаті. Підопічні грецького фахівця Янніса Хрістопулоса на своєму рідному стадіоні з рахунком 3:1 обіграли запорізький «Металург». Хет- триком за кримчан відзначився Максим Фещук.

 Однак є люди, які сумніваються в чесній перемозі «Таврії» в цьому поєдинку. У сімферопольській «Таврії» відреагували на заяву відомого в Україні журналіста, ведучого популярної телепрограми «ПроФутбол» Ігоря Циганика . «Телеведучий висловив сумнів у дотриманні учасниками цієї зустрічі принципу чесної гри та спортивної складової – веденні боротьби за результат з першої до останньої секунди. Також коментатор перебуває в очікуванні гри-сімферопольців і запорожців у другому колі», – така заява з’явилася сьогодні на офіційному сайті сімферопольського клубу.

 Коментуючи ситуацію, генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан повідомив, що «подібні двозначні висловлювання працівників телебачення не прикрашають велику футбольну сім’ю України» , а також «не сприяють отриманню достовірної, аргументованої, об’єктивної інформації про поєдинок у столиці Криму».

Related Post

 При цьому гендир «Таврії» звертає увагу, що «це вже не перший випадок, щонайменше, дивних слів Ігоря Циганика». Олександр Бойцан зазначає, що раніше коментарями Ігоря Циганика «були здивовані, наприклад, у Харкові, наприклад, Віктор Леоненко».

 У «Таврії» вважають, що «своїми словами телеведучий поставив під сумнів колосальну роботу двох команд, всіх служб, що забезпечують організацію і проведення матчу». А на закінчення генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан попросив Ігоря Циганика « … або аргументувати свою позицію про підсумок зустрічі восьмого туру в Сімферополі, або принести вибачення всієї спортивної громадськості країни».

 За матеріалами: sctavriya.com

Leave a Comment