Ситуація в Сирії. Росія направить делегацію до Конгресу США для обговорення сирійської кризи

 Президент РФ Володимир Путін підтримав ініціативу Ради Федерації і Держдуми направити делегацію до Конгресу США для переговорів по ситуації щодо Сирії.

 "Ініціатива дуже своєчасна і правильна. Дійсно, щоб краще зрозуміти одне одного, немає іншого шляху, як прямий відкритий діалог з аргументами, з викладенням своєї позиції", – сказав В.Путін на зустрічі з головами Совфеда і Держдуми в понеділок.

 "Звичайно, американські колеги могли б краще зрозуміти, відчути, на чому заснована позиція Російської Федерації, вислухати наші аргументи. Не зайвим, зрозуміло, буде і послухати американських партнерів. І взагалі, такий діалог між парламентами, безумовно, буде істотною частиною в розвитку російсько – американських відносин", – заявив президент РФ.

Related Post

 Як повідомила спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, вони розраховують на підтримку МЗС. "У найближчі дні, оскільки Конгрес почне працювати 9 вересня, організуємо таку поїздку і сподіваємося, що наші колеги з конгресу США з розумінням сприймуть таку ініціативу. Завжди діалог кращий, ніж його відсутність", – сказала В. Матвієнко.

 "Я переговорю з міністром закордонних справ", – пообіцяв В.Путін.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Leave a Comment