Зорян Шкіряк назвав можливі причини пожежі на нафтобазі під Васильковом

Як повідомив радник глави МВС України Зорян Шкіряк, однією з основних причин пожежі на нафтобазі під Васильковом може бути порушення правил зберігання нафтопродуктів. Крім того, розглядаються варіанти з технічної складової та умисним підпалом. Про це він написав у Facebook.

 За словами Зоряна Шкіряка, на даний момент достовірно встановити причину пожежі неможливо. Пізніше цим буде займатися слідство.

 «Пожежа триває. В даний час, рятувальників і техніку відведено з епіцентру загорання вогню, оскільки зберігається небезпека повторних вибухів», – розповів він.

Related Post

 На місці події разом з пожежними перебуває глава ДСНС Микола Чечоткін. Крім того, на місце події прибув глава МВС Арсен Аваков.

 Як заявив Зорян Шкіряк, рятувальники роблять усе можливе для локалізації пожежі та ліквідації наслідків вибуху. За останні 12-15 годин для протистояння вогню були залучені всі сили і засоби. При цьому кілька одиниць пожежно-рятувальної техніки вже втрачено.

 «На жаль, можуть бути жертви серед бійців пожежно-рятувальних загонів. Поки не маємо зв’язку з трьома рятувальниками. Шестеро бійців ДСНС, з різними ступенями опіків доставлені в лікарні», – додав він.

Leave a Comment