fbpx
Шоу-бізнес

Борис Апрель постраждав від пластичної операції?

  Буквально днями популярний український співак Борис Апрель похвалився своїм дипломом бакалавра.

На своїй сторінці в соціальній мережі Борис привітав усіх з початком навчального року, ну а себе, із закінченням університету. Борис Апрель написав у соціальній мережі: «Вітаю всіх учнів з новим сезоном! 🙂 А себе з закінченням університету! УРА! УРА! УРА! :)».

Однак фанатів і шанувальників співака більше вразили не звістка про те, що їх улюбленець отримав базову вищу освіту, а те, як змінилася зовнішність молодого виконавця. Вся справа в тому, що на фотографії, де Борис Апрель тримає в руках довгоочікуваний диплом бакалавра, чітко видно, що губи співака виглядають неприродно великими, а обличчя – опухлим.

Фанати молодого Бориса Апреля негайно ж взялися припускати, що співак став жертвою пластичної операції або ж уколів краси, які проводив явно непрофесіонал. Сам Борис Апрель ці здогадки поки не коментував, і спілкуватися з пресою він відмовляється.

До слова, наприкінці серпня учасник шоу «Фабрика зірок 2» і « Фабрика зірок. Суперфінал» звернувся до ЗМІ з проханням залишити його в спокої, написавши: «ЗМІ, залиште мене в спокої. Моя зовнішність і спосіб життя вас не стосуються. У вас занадто бурхлива фантазія. Спасибі» .

Читайте також: