fbpx
Шоу-бізнес

Саша Барон Коен відмовився від ролі Фредді Мерк’юрі

 З’явилася інформація про те, що популярний актор Саша Барон Коен відмовився грати легендарного Фредді Меркьюрі. Всьому причиною стало те, що актор не зумів досягти згоди з музикантами групи «Queen» в тому, яким же має вийти фільм.

Фільм про Фредді Мерк’юрі – один з «довгобудів» кінематографа, адже інформація про те, що буде знята картина про легендарного співака, який помер в 1991 році, з’явилася дуже і дуже давно.

У вересні 2010 року учасники групи «Queen» – Брайан Мей, Джон Дікон і Роджер Тейлор – нарешті дали свій дозвіл на зйомки картини про міжнародний благодійний концерт Live Aid , який пройшов на лондонському стадіоні «Уемблі» в 1985 році. Саме на цьому концерті легендарна група «Queen» виконала такі пісні, як: Bohemian Rhapsody, We Are the Champions і Radio Ga Ga.

У той же час, коли учасники групи погодилися на зйомки картини, в проекті з’явився і Саша Барон Коен. Сценарій картини писав Пітер Морган, а одним із продюсерів став Роберт де Ніро. Виробництво картини довірили кінокомпанії Tribeca Productions.

Спочатку були плани, що картина вийде в прокат восени 2011 року, до 20-річної річниці смерті Фредді Меркьюрі.

Queen Live Aid (Відео):

За матеріалами: focus.ua

Читайте також: