fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

ЗМІ: У Харкові стався вибух у багатоповерховому будинку

В одній з багатоповерхівок Харкова сьогодні пролунав вибух. За наявною на даний момент інформацією, вибух стався в житловому дев’ятиповерховому будинку на вул.Метробудівників, 32.

ЗМІ, з посиланням на повідомлення користувачів Харьківфоруму, пишуть про те, що в багатоповерхівці спочатку пролунав вибух, а потім почалася пожежа. «З вікна бачу дим стовпом на Метробудівників, і пожежні машини з сиреною натовпом поїхали. Тільки що з сиреною пролетіла аварійна газу. Очевидно, вибух газу в будинку», – наводиться в ЗМІ повідомлення однієї з учасниць форуму.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Згідно з коментарями щодо даної ситуації помічника начальника ГУ ДержНС в Харківській області Ігоря Лупандіна, у харківській багатоповерхівці йде ліквідація пожежі. Повідомлення про вибух у будинку на вулиці Метробудівників, 32 , надійшло о 12:47. Ігор Лупандін говорить, що люди повідомили про те, що «чули якийсь вибух. Імовірно, вогонь виник на п’ятому поверсі, потім поширився на шостий поверх».

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Повідомляється, що на місці події працюють рятувальники, швидка медична допомога, "Харківгаз" та інші аварійні комунальні служби міста. Згідно з заявою Ігоря Лупандіна, інформації про жертви і постраждалих поки немає.

За матеріалами: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: