fbpx
Шоу-бізнес

Зірки проводжають дітей в перший клас

Багато зірок естради та спорту перервали щільний робочий графік, щоб провести своїх чад до школи. Особливо це торкнулося батьків першокласників – адже перший навчальний день повинен залишитися в пам’яті на все життя.

Воротар ФК «Зеніт» В’ячеслав Малафєєв всього три роки тому проводжав у перший клас свою доньку Ксюшу, а тепер настала черга її брата Максима «гризти граніт науки» . До слова, хлопчик до школи готовий – він цілий рік відвідував спеціальні заняття, на яких вчився читати і рахувати.

Співачка Ірина Дубцова проводжає в перший клас сина Артема. Зіркова мама відправить дитину в приватну лінгвістичну школу, для якої його підготувала бабуся. Ірина сподівається, що з часом у хлопчика розвинуться і музичні здібності, адже його батьки – музиканти.

Син акторів Катерини Климової та Ігоря Петренка Матвій буде відвідувати школу з поглибленим вивченням іноземних мов. 7 років йому виповниться тільки в листопаді, але зіркові батьки впевнені в тому , що їх чадо повністю готове до початку навчання.

Тележурналіст Володимир Соловйов теж проводить «перший раз у перший клас» свою дочку Емму-Естер. Для дівчинки батьки вибрали приватну школу імені Ломоносова.

За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: