fbpx
Політика

Регіонал закликав не кваліфікувати торговельні негаразди з Росією як війну

 Народний депутат від фракції "Партії регіонів" Олексій Плотніков вважає, що ситуацію, що склалася між Україною і Росією з сфері торговельно-економічних відносин, не варто кваліфікувати як війну.

 «З точки зору характеристики, що таке війна, які атрибути, які дії тієї чи іншої сторони, – нинішні події не дотягують до визначення "війна"», – зазначив політик.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 На його думку, це скоріше якісь натяки сусідньої держави на те, що може статися в разі несподіваних сюрпризів після підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. У той же час Росії не вигідно, щоб українська продукція зникла з полиць їх магазинів взагалі. Адже в сусідній країні існує багато підприємств, що працюють спільно з українськими.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «У Росії були споживачі, були підприємства, які йшли в кооперації, отримували напівфабрикати з України і багато іншого. Навіть при найгіршому розвитку подій я не прогнозував би, що цей ринок зникне», – переконаний Олексій Плотніков.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: