fbpx
Освіта

Прем’єр-міністр РФ відвідав школу у Володимирі

Глава російського уряду Дмитро Медведєв у перший день початку занять відвідав володимирську середню школу № 14, де ознайомився з проектом "Віртуальна школа" – електронним путівником по школі, що складається з ілюстрацій класів, спортивних і підсобних приміщень.

Володимирська середня школа № 14 отримала статус автономного муніципального загальноосвітнього закладу 1 січня минулого року. У 34 класах навчаються 829 учнів. У навчальному закладі поряд із звичайними загальноосвітніми класами є корекційні класи для дітей з порушеннями слуху. На базі школи № 14 працюють п’ять дитячо-юнацьких спортивних шкіл: легкоатлетична, школа боксу, футбольна школа, школи з фігурного катання та важкої атлетики.

Проект "Віртуальна школа" стартував у новому навчальному році. Його мета – впровадження інтерактивних технологій у процес навчання та управління школою.

Торік на поліпшення матеріально-технічної бази володимирській школи № 14 було направлено близько 5 000 000 рублів. Близько половини з цієї суми виділено в рамках проекту з модернізації загальної освіти.

За матеріалами: ІТРА – ТАСС

Читайте також: