fbpx
Політика

Доля євроінтеграції в руках влади і парламенту – Кличко

Під час Погоджувальної ради керівників депутатських фракцій і голів парламентських комітетів 2 вересня, Віталій Кличко заявив, що Україна не повинна втратити свій шанс приєднатися до Європейського союзу. Саме тому, за словами Кличка, необхідно розглянути на цьому тижні євроінтеграційні законопроекти, які повинні бути європейськими не за назвою, а за своїм змістом.

Про це повідомила прес -служба партії «УДАР».

Він зазначив, що з відкриттям третьої парламентської сесії почнеться зворотний відлік до саміту у Вільнюсі, під час якого Україна отримає шанс приєднатися до Європейського союзу. Також Кличко звернув увагу на те, що трохи раніше представники Європейського союзу також підкреслювали, що тепер доля євроінтеграції знаходиться в руках українського керівництва.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Євросоюз пішов нам на поступки, і тепер ми повинні зробити відповідні кроки йому назустріч» , – підкреслив лідер парламентської фракції «УДАР».

За його словами, на порядку денному парламенту на найближчі тижні далеко не всі питання стосуються євроінтеграції, і тому він закликав зробити акцент саме на євроінтеграційних законопроектах.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Як повідомив Кличко, його партія також підготувала ряд важливих законопроектів, зокрема для створення нових робочих місць та обмеження можливостей для корупції, і попросив включити їх до порядку денного на найближчі дні.

Наостанок він додав, що уряд на цьому тижні має відзвітувати щодо питань бюджетної політики.

Читайте також: