fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Воробйов після аварії забув слова пісень

  Популярний співак Олексій Воробйов, котрий переніс важку аварію, потихеньку відновлює свою творчу діяльність.

Так, наприклад, Олексій стане ведучим нового телешоу разом з донькою Валерії. Також співак продовжить виступати на сцені. Втім, перший вихід на сцену у нього вже відбувся – у Володимирі, де він, щоправда, забув слова однієї з пісень.

Сам Олексій Воробйов з приводу даного інциденту сказав, що дуже хвилювався, адже виходив співати на сцену вперше. «Але поки не все так просто: на пісні "Більше, ніж любов", причому в куплеті, забув слова і випав з ритму. На другій пісні було вже трохи краще, я зібрався. Це все одно, як знову вийти вперше на сцену. Хвилювання було дике, але задоволення отримав. Це як почати знову ходити після того, як ти був прикутий до ліжка», – додав молодий виконавець.

Також Олексій Воробйов днями приступив до зйомок у шоу «Наш вихід!» , де змагатимуться співаючі сім’ї. Саме в цьому шоу Олексій став ведучим разом з дочкою Валерії, молодою Ганною Шульгіною.

До слова, сам Олексій вже зізнався, що готовий повернутися до виступів, незважаючи на те, що п’є чимало таблеток. На щастя, на своє самопочуття Олексій не скаржиться. Олексій підкреслив: «Я досі під час співу не можу потрапити в ритм, але вокальна координація поступово повертається».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: