fbpx
Політика

Міліція – чорна мітка на чолі держави – Бригинець

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що представники правоохоронних органів, зокрема спецпідрозділу «Кобра» , в черговий раз себе зганьбили. За його словами, на цей раз їх жертвою став журналіст телеканалу TVi , якого вони пограбували і побили.

«Цей факт став відомий завдяки лідеру одного з журналістських профспілок Юрію Луканову» , – написав депутат у своєму Facebook .

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

При цьому Олександр Бригинець вирішив звернути увагу на те, що ще безліч подібних випадків залишаються неоприлюдненими, незафіксованими і нерозслідуваними.

«Наша міліція – чорна мітка на чолі держави» , – вважає він.

За його словами, він має намір підготувати законопроект, який передбачатиме можливість спілкування міліціонерів з громадянами лише за умови включеного відеореєстратора. Бригинець додав, що така практика діє в Грузії.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якщо міліціонер спілкується з людьми і не фіксує свою розмову – він планує або робить незаконні дії. Приймуть такі зміни в закон? Повинні!» , – написав депутат.

Читайте також: