fbpx
Політика

Зять Сердюкова повернув Міноборони РФ дачу вартістю 150 млн рублів

Валерій Пузіков, зять колишнього міністра оборони Росії Анатолія Сердюкова, повернув Міністерству оборони базу відпочинку "Житне" вартістю 150 мільйонів рублів. Ця елітна база розташована в Астраханській області і належала зятеві екс -міністра оборони Анатолія Сердюкова.

Раніше повідомлялося, що для її облаштування були використані кошти і люди Міністерства оборони. "Екс -міністр не шкодував військових сил і засобів для благоустрою елітної бази", – зазначають журналісти.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

За даними російських ЗМІ, підставою для передачі бази відпочинку, стало рішення позачергових зборів пайовиків некомерційного партнерства ТОВ "Житне", на якому комерсанти Валерій Пузіков і Артур Позов заявили про те, що безоплатно передають свої частки держустановам Міноборони – Студії військових художників в Москві і Центральному музею бронетанкового озброєння і техніки, який знаходиться в підмосковній Кубинці.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Тим часом, і в музеї, і в студії художників заявляють, що передане їм майно поки не надійшло в їх розпорядження, і розглядом цього питання буде займатися Міноборони, на чиєму балансі знаходиться база відпочинку "Житне" .

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: