fbpx
Футбол

«Металіст» зіграє товариський матч з московським «Динамо»

 Харківський «Металіст» під час перерви в чемпіонаті проведе спаринг з московським «Динамо», повідомляє прес-служба віце-чемпіонів України. Матч запланований на 8 вересня і пройде на ОСК «Металіст» у Харкові. Початок зустрічі о 18:00 за київським часом.

 Нагадаємо, що в останньому матчі в рамках української Прем’єр-ліги «Металіст» на виїзді зіграв внічию з донецьким «Шахтарем». Поєдинок між лідерами українського футболу завершився з рахунком 1:1. У 9-му турі «Металісту» чекає домашній матч проти київського «Динамо».

 Сьогодні віце-президент харків’ян Костянтин Пивоваров підтвердив інформацію про те, що тренерський штаб «Металіста» знайшов заміну Джонатану Крістальдо, який пішов в італійську «Болонью». Новачка харків’яни знайшли в київському «Арсеналі». Йдеться про українського нападаючого Володимира Гоменюка. Повідомляється, що футболіст вже підписав з «Металістом» контракт – сторони домовилися про оренду футболіста до кінця поточного сезону.

 Володимир Гоменюк забив 4 м’ячі в 24-х поєдинках минулого сезону. У поточному чемпіонаті України форвард через травму провів на полі лише 2 гри, забивши при цьому 1 м’яч саме у ворота «Металіста».

 За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: