fbpx
Політика

Опозиція готова слухати Януковича у ВР

 Опозиція завтра, 3 вересня, чекає на президента України Віктора Януковича у Верховній Раді України. Про це після зустрічі представників опозиційних сил з місією Пета Кокса та Олександра Кваснєвського повідомив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Нардепи хочуть почути від голови держави чіткі відповіді на питання щодо євроінтеграції України, а також, коли в країні буде вирішена проблема політичних переслідувань.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Українська опозиція оголосила про те, що ми готові слухати Віктора Януковича, і сподіваюся, що це не буде просто пуста розмова, а це буде доповідь, яка гідна високого статусу президента України», – підкреслив Арсеній Яценюк.

 У той же час, за словами опозиціонера, Пет Кокс і Олександр Кваснєвський позитивно сприйняли новину про те, що меншість дасть можливість президентові виступити у Верховній Раді. Також вони нагадали, що для підписання Угоди про асоціацію Україна повинна виконати три основні вимоги: звільнити Юлію Тимошенко, прийняти новий закон про прокуратуру і вирішити виборчі питання.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: