fbpx
Шоу-бізнес

Лайма Вайкуле розкрила секрети свого схуднення

  59-річна співачка Лайма Вайкуле підтримує тіло в тонусі і ідеальній вазі, чим викликає заздрість не тільки своїх одноліток, а навіть і дівчат, значно молодших, за неї.

Нещодавно Лайма Вайкуле позбулася 10 з гаком кілограмів і розповіла в одному з інтерв’ю, як же їй вдалося досягти такого неймовірного ефекту.

Рік тому популярна співачка кинула палити. Тепер Лайма Вайкуле повернулася до згубної звички і в той же час схудла на 10 кілограмів. Можна припустити, що саме шкідлива звичка допомогла співачці позбутися набраної ваги, проте співачка назвала зовсім іншу причину свого схуднення.

Лайма Вайкуле повідала, що зайва вага пішла після того, як вона стала менше їсти. Кількість вживаної їжі – найважливіше в дієті, вважає Лайма Вайкуле. Лайма, як і не менш легендарна актриса Людмила Гурченко, радить жінкам «зашити рот». Лайма Вайкуле також уточнила, що вживає курагу, сухофрукти та сухарі, проте навіть цих продуктів вона вживає мало.

Нагадуємо, що Лайма Вайкуле – популярна латвійська і російська естрадна співачка і актриса. Цікаво, що Лайма Вайкуле – активний захисник прав тварин і вегетаріанець з етичних міркувань.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: