fbpx
Шоу-бізнес

Донька Тома Круза і Кеті Холмс отримала травму

 Знаменита дочка своїх зіркових батьків, голлівудських акторів Тома Круза і Кеті Холмс, Сурі отримала травму руки. За повідомленнями прес -служби Кеті Холмс, Сурі зламала руку і тепер змушена перебувати в лангеті, що виконує функцію гіпсу.

Є також інформація, що Сурі в загальному почувається добре, якщо не вважати пов’язки, яка природно сковує рухи руки. Інформації про те, як Сурі отримала травму і як довго їй доведеться перебувати в лангеті, немає.

У деяких західних ЗМІ є припущення про те, що дівчинка успадкувала відчайдушний характер свого батька, який всі трюки під час зйомок виконує без допомоги каскадерів. І як наслідок, Сурі отримала травму руки.

Нагадуємо, що Сурі є мега популярною дитиною, дівчинка постійно знаходиться під пильною увагою папараці. Чого тільки коштувало розлучення і поділ майна зіркових батьків торік! Тому мамі Сурі Кеті Холмс доводиться захищати своє маля від фотографів.

Один з мисливців за свіжими сенсаціями зізнався, що кожен папараці тримає дистанцію, коли йдеться про зіркових дітей. А інший папараці обізвав Сурі «погано вихованою дитиною».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: