fbpx
Політика

Для розгляду в парламенті підготовлено 494 питання – Рибак

 Вже завтра, 3 вересня, стартує третя парламентська сесія. Під час Погоджувальної ради 2 вересня голова Верховної Ради України Володимир Рибак повідомив про те, що вже  підготовлено 494 питання, які будуть розглянуті в парламенті у першу чергу. Він також зазначив, що проект порядку денної роботи поточної сесії був повністю сформований за пропозиціями профільних комітетів.

 Володимир Рибак додав, що 494 питання – це перший розділ. Є ще 946 питань, які на даний момент знаходяться на стадії підготовки і будуть включені в другий розділ.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Всього – 1440 питань. Якщо врахувати альтернативні – виходить більше 1500 законопроектів», – повідомив спікер.

 Рибак звернувся до керівників парламентських фракцій і голів комітетів з пропозицією провести ревізію наявних законопроектів, незважаючи на те, що більшість з них були внесені з поданням про їх відхилення або повернення на доопрацювання.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Комітети, опрацьовуючи і приймаючи рішення щодо законопроектів, повинні виходити з єдиного критерію – прийняття того чи іншого закону, необхідного для держави. При цьому необхідно пам’ятати, що парламентський час, даремно витрачений на законопроект, дуже дорого обходиться нашим виборцям», – підкреслив голова парламенту.

Читайте також: