fbpx
Футбол

Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка про матч «Динамо» – «Дніпро»

Учора в столиці України претенденти на нагороди української футбольної першості київське «Динамо» і дніпропетровський «Дніпро» зіграли внічию 1:1. Цікаві думки про матч «Динамо» – «Дніпро» висловили лідери команд, гравці національної збірної України Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка.

Захищаючий кольори «Динамо» Андрій Ярмоленко заявив, що кияни у першому таймі зіграли «не найкращим чином». У другій половині зустрічі, як підкреслив Андрій Ярмоленко, київське «Динамо» пішло вперед усіма силами. «Ми багато атакували і створили достатню кількість моментів для того, щоб забити. Думаю, що особливо варто відзначити гру команди при розіграшах стандартних положень» , – наводять сьогодні ЗМІ слова Андрія Ярмоленка, який додав наступне: «У нічийному рахунку не бачу нічого страшного – будемо і далі рухатися вперед».

Лідер «Дніпра» Євген Коноплянка зазначив, що його команда хотіла зберегти рахунок 1:0. «Динамо гру поміняло, почало бити верхові подачі. Це принесло їм результат. Ми грали більше на утримання рахунку. Навіть коли рахунок зрівнявся, ми дотримувалися цієї тактики» , – підкреслив півзахисник «Дніпра».

Окрім матчу «Динамо » – «Дніпро», Євген Коноплянка в ефірі телеканалу «2+2» прокоментував інформацію, що з’явилася в останні дні про його можливий перехід в київське «Динамо». «Самому цікаво, хто взагалі пустив таку «качку». Хотілося б подивитися на цю людину» , – зазначив Євген Коноплянка і додав: «Коли я вперше про це почув, мені було смішно». Відповідаючи на запитання журналістів, чи буде Коноплянка в Україні грати тільки за «Дніпро», футболіст заявив наступне: «Я не можу сказати, ніхто не знає, що може трапитися завтра. Я, звичайно, можу зараз сказати, що я буду в «Дніпрі» грати завжди – але я не можу зрозуміти і ніхто не може знати, що буде наступного дня».

За матеріалами: sport.ua tribuna.com

Читайте також: