fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Дуглас перебуває в гарному настрої після розлучення з Кетрін Зета-Джонс

  Знаменитий голлівудський актор Майкл Дуглас відвідав Венеціанський кінофестиваль. Актор посміхався, фотографувався і роздавав автографи.

Судячи із зовнішнього вигляду і настрою Майкла, розлучення з актрисою Кетрін Зета-Джонс пішло йому на користь і не сильно потрясло його. Хоча, якщо вірити ЗМІ, то саме Майкл Дуглас став ініціатором розлучення. З цього випливає, що роки спільного життя, двоє дітей, та неймовірна кількість труднощів, пройдених разом – ніщо не може переконати Дугласа відмовитися від розлучення з дружиною.

Нагадуємо, що Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс перестали з’являтися разом майже півроку тому, а точніше, останній раз вони були сфотографовані разом папараці в кінці квітня. Відпустку актори також провели порізно – Майкл Дуглас відпочивав на своїй яхті біля берегів Сардинії, а його дружина вважала за краще залишитися в Нью- Йорку з дітьми.

До слова, Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс прожили у шлюбі 13 років і виховують двох спільних дітей: сина Ділана Майкла і дочку Керіс Зету. Ні для кого не секрет, що останнім часом зірковій парі довелося пережити чимало труднощів, адже Майкл боровся з раком гортані, а Кетрін лікувалася в психіатричній лікарні. Повідомлялося також, що психіку актриси похитнуло саме серйозне захворювання Майкла.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: