fbpx
Футбол

8-й тур УПЛ. «Динамо» – «Дніпро». Анонс матчу

Сьогодні ввечері в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» пройде один з центральних матчів чемпіонату України – «Динамо» – «Дніпро». Початок матчу о 19:30, розсудить команди харків’янин Анатолій Абдула. 

Пряма трансляція матчу запланована на телеканалі «2+2». 

Незважаючи на те що вболівальники «Динамо» і «Дніпра» дружать, матчі цих команд завжди мають принципове значення. Тим більше, що в нинішній турнірній ситуації і «Динамо», і «Дніпро» просто зобов’язані брати 3 бали. «Металіст» і «Шахтар» захопили лідерство на початку чемпіонату, а «Динамо» і «Дніпро» знаходяться в ранзі наздоганяючих. У разі успіху в Києві дніпропетровці можуть за балами наздогнати «Шахтар», в той час як кияни, якщо переможуть, всього лише зрівняються з «Дніпром». 

За складом «Динамо» є всього кілька питань. Захисник Данило Сілва пропустив кілька тижнів через пошкодження, і невідомо, чи буде бразилець повністю готовий протистояти Коноплянці. Інше питання стосується гравця в середині поля. Аруна не грав у Лізі Європи, оскільки Блохін дав можливість відпочити важливому футболісту в своїх побудовах. Велика ймовірність того, що сьогодні проти «Дніпра» зіграє такий же склад, що і тиждень тому в Запоріжжі. 

Хуанде Рамос також може змінити вибір стартового складу в порівнянні з матчем проти «Шахтаря». У першу чергу, «руба» стоїть питання з Жуліано, який деякий час пропустив через пошкодження. Однак вже точно не слід чекати у старті новачка Бруну Гаму. 

Варто відзначити, що в ЛЄ «Дніпро» грав другим складом, тому про будь-яку втому не може бути й мови. Є питання і з приводу Бойко. Як правило, «Динамо» не дозволяє грати проти себе орендованим гравцям, а ця ситуація може ускладнитися подвійно, тому що основний голкіпер Лаштувка зараз перебуває в лазареті. 

За матеріалами: football.ua

Читайте також: