fbpx
Освіта

Яценюк повів дочок до школи

Керівник парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, як і більшість батьків, сьогодні, 1 вересня, разом з дружиною Терезією повів своїх дочок до школи. Восьмикласниця Христина та Софійка, яка перейшла в четвертий клас, навчаються у звичайній київській школі. Спілкуючись з учителями та батьками, Арсеній Яценюк висловив переконання в тому, що вітчизняна система освіти потребує радикальних змін. 

«Тенденція, коли збільшується кількість дітей і при цьому зменшується кількість шкіл, – це неправильно», – підкреслив він. 

Нардеп переконаний, що державні кошти необхідно розподіляти справедливо, значну частку їх інвестувати в освіту, а не в якісь безглузді проекти, які тільки з’їдають бюджет країни. Яскравим прикладом цього є будівництво по сусідству зі школою, в якій навчаються діти Арсенія Яценюка, будівлі прокуратури. На реалізацію цього нікому непотрібного проекту були витрачені такі гроші, що за них можна було ще кілька шкіл побудувати. 

«Повинна бути справедливість. Кошти потрібно інвестувати не в прокуратуру, а в освіту та навчання, щоб діти потім могли сформувати нову країну, знати, що робити, і мати для цього необхідні знання», – резюмував Арсеній Яценюк. 

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: