fbpx
Шоу-бізнес

Сергій Гармаш відзначає ювілей

Сьогодні, у День знань, народний артист Росії Сергій Гармаш став «круглим відмінником» – йому виповнилося 55 років. Ніяких творчих вечорів і пишних урочистостей актор не планує, цей день він проведе в колі сім’ї. 

"Посиджу за столом вдома, з родиною, а потім поїду в Україну, до мами", – розповів ювіляр. До початку нового театрального сезону в його рідному театрі «Сучасник» ще цілий місяць, так що у актора достатньо часу, щоб побачитися зі своїми родичами. 

За словами Сергія Гармаша, у професію він потрапив абсолютно випадково. У Дніпропетровське театральне училище він пішов лише тому, що там потрібно було здавати мінімальна кількість вступних іспитів. Після закінчення навчального закладу він працював у ляльковим театрі, а потім відправився служити в будбат. "З тих пір я багато чого вмію робити руками", – зізнався артист. 

На сьогоднішній день Гармаш неймовірно затребуваний і в театрі, і в кіно – у його фільмографії майже сто кінофільмів, і при цьому він регулярно виходить на сцену «Современника». В даний час Сергій Гармаш працює над новим проектом – знімається в серіалі «Ленінград 46». 

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: