fbpx
Шоу-бізнес

Джастін Бібер позбувся золотого ланцюжка за 40 000 доларів

Канадський співак, улюбленець всіх дівчат-підлітків Джастін Бібер знову опинився втягнутим в скандальну подію. Цього разу він став учасником бійки в нічному клубі у себе на батьківщині в Торонто, до того ж поніс значні матеріальні збитки, втративши золотий ланцюжок вартістю близько 40 000 доларів, повідомляють місцеві ЗМІ. 

Одні видання стверджують, що під час вечірки на Бібера напав невідомий чоловік, бійка була попереджена охоронцями, але співак все ж встиг «помахати кулаками». Інші газети пишуть про те, що бійки як такої не було, а Бібер просто вступив у перепалку з одним з гостей клубу, який намагався сфотографуватися з кумиром молоді. 

"До Бібера підійшов один з фанатів, це був невеликого зросту хлопець, він не був агресивним", – розповів менеджер клубу, в якому стався інцидент. Однак охорона розцінила дії фаната по-своєму і повалила хлопця на підлогу. Втягнутим в заворушку виявився і Джастін Бібер, втративши в колотнечі свою золоту прикрасу. У всякому разі, в перші хвилини перепалки співак сфотографований з ланцюжком на шиї, а на останніх кадрах – вже без неї. 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: