fbpx
Політика

Верховна Рада першого сесійного тижня прийме сім євроінтеграційних законів – Рибак

Першого тижня роботи третьої сесії Верховної Ради парламентарії візьмуть сім євроінтеграційних законів. Таке припущення озвучив спікер парламенту Володимир Рибак у ході свого робочого візиту до Макіївки Донецької області в неділю, 1 вересня. Після того як ці законопроекти будуть прийняті, до листопадового саміту у Вільнюсі залишиться затвердити ще один закон про прокуратуру. 

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Ми всі розуміємо, що потрібні європейські стандарти в усьому: в освіті, в охороні здоров’я, в культурі і так далі», – зазначив при цьому спікер. 

Також Володимир Рибак повідомив, що на відкриття третин сесії Верховної Ради VII скликання, найімовірніше, прийде президент України Віктор Янукович, щоб виступити перед парламентаріями. 

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Депутати хотіли послухати виступ глави держави. Така можливість їм буде надана. Я переговорив з керівниками фракцій з приводу того, щоб діалог був конструктивним», – підкреслив спікер. 

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: