fbpx
Політика

Янукович і Коморовський домовилися бачитися частіше

 Президент України Віктор Янукович і президент Польщі Броніслав Коморовський до кінця цього року будуть зустрічатися набагато частіше, ніж раніше. Про це політики домовилися під час телефонної розмови, – повідомляє «Польське радіо». Також президенти обох держав обговорили готовність України до майбутнього підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом і те, які реформи вже проведені в цьому напрямку, а які ще намічаються.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Президенти домовилися, що до кінця поточного року будуть регулярно зустрічатися. Перед самітом Східного партнерства обговорили готовність України до зустрічі, яка відбудеться в листопаді поточного року у Вільнюсі», – повідомив міністр канцелярії президента Польщі Яромир Соколовський.

 Нагадаємо, в листопаді цього року планується, що Україна підпише угоду про асоціацію з Європейським союзом. Ця стратегічно важлива для української держави подія повинна відбутися під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі. Польща, свєю чергою, висловила свою всебічну підтримку Україні на шляху її євроінтеграції.

Читайте також: