fbpx
Новини світу

Путін відвідав табір “Океан” під Владивостоком

 Президент РФ Володимир Путін під час своєї далекосхідної поїздки відвідав табір "Океан" під Владивостоком, в якому знаходяться діти, постраждалі від повені. Президент Росії доручив голові Міністерства освіти та науки Дмитру Ліванову розпорядитися про виділення дітям матеріальної допомоги, так як багато хто з учасників були доставлені до табору в екстреному порядку, без змінного одягу.

 Під час візиту в табір «Океан» Володимир Путін оглянув кімнати проживання, навчальні класи, їдальню, а також поспілкувався з дітьми, викладачами та побажав їм гарного навчання. "У нас все добре, п’ять разів на день годують", – розповіли хлопці. Президенту показали 3D-лабораторію, розповіли про те, що в таборі існує безкоштовна зона WiFi, на що голова РФ з посмішкою зазначив: "Це для тих, у кого є доступ".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Володимир Путін підкреслив, що потрібно забезпечити максимальну евакуацію дітей із зони затоплення. За словами директора «Океану», вільні місця в таборі є, вони можуть прийняти до 17 500 дітей на рік. На прохання вчителів президент залишив на згадку про свій візит автограф на дерев’яній зірці.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: