fbpx
Кінотеатри

Джей Джей Абрамс займеться рімейком “Західного світу”

 Фантастичний фільм «Західний світ», що вийшов на широкі екрани в 1973 році, не відчуває нестачі в бажаючих зняти за його мотивами рімейк. Про свої наміри осучаснити картину раніше заявляли актори Арнольд Шварценеггер і Рассел Кроу, продюсер «Хижака» Джоел Сілвер, режисер «Білосніжки: Помста гномів» Тарсем Сінгх, і деякі інші не менш імениті персони. Проте всі ці заяви так і залишилися не більше ніж словами.

 Виправити ситуацію і довести справу до переможного кінця взялися легендарний режисер Джей Джей Абрамс і сценарист «Темного лицаря» Джонатан Нолан. Продюсувати рімейк «Західного світу» має намір «голлівудський ветеран» Джеррі Вайнтрауб.

 Нова картина аж ніяк не стане «супернавороченим блокбастером», все буде виглядати значно скромніше. Нолан, Абрамс і Вайнтрауб мають намір перетворити «Західний світ» в телевізійний серіал, де від спецефектів, ясна річ, користі мало. Відповідно, «зачепити глядача» творці рімейка збираються не сотнями вибухів, а цікавим сюжетним ходом укупі з якісною грою акторів.

"Західний світ" 1973 рік (відео):

 

За матеріалами: film.ru

Читайте також: