fbpx
Театр

Школу-студію театру “Сатирикон” відвідав Сергій Собянін

 Тимчасово виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін напередодні нового навчального року відвідав школу -студію театру "Сатирикон", яка завтра вперше розкриє свої двері для перших учнів. Т.в.о. столичного градоначальника поспілкувався з майбутніми студентами, оглянув навчальні сцени та інші приміщення школи-студії.

 За словами керівника школи-студії Костянтина Райкіна, цей навчальний заклад – "перший продуманий театральний вуз", який побудували в Москві за кілька останніх десятиліть. "Тут все дуже функціонально і точно зроблено", – пояснив Райкін.

 Сергій Собянін нагадав, що школу-студію театру «Сатирикон» побудували «досить швидко». «У 2011 році змінили інвестора і за два роки всі добудували, хоча до цього довгобуд стояв близько десяти років», – сказав т.в.о. мера Москви, додавши, що обладнання школи буде налаштоване таким чином, щоб не турбувати мешканців довколишніх будинків.

 Цього року навчання розпочнуть всього 30 студентів, але безумовно, – це дуже талановиті молоді люди, адже конкурс у школу-студію «Сатирикону» був 300 осіб на місце, наголосив Костянтин Райкін.

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: