fbpx
Кінотеатри

У Пітері стартували зйомки “Батальйону смерті”

 Сьогодні в Санкт-Петербурзі на Василівському острові почалися зйомки повнометражного фільму "Батальйон смерті" про події Першої світової війни. Продюсером стрічки виступає  Ігор Угольников, за режисерським пультом – Дмитро Месхієв.

 "Історично фільм буде дуже цікавим. Креативний продюсер фільму дуже серйозно попрацював над відтворенням того часу, початку Першої світової війни. Це буде фільм про героїзм російських жінок, які надихали своїм прикладом чоловіків", – розповів Угольников.

 За словами режисера, картина буде кольоровою, але її «стилізують під кіно початку століття». Відмовилися автори і від технології 3D, бо «це буде виглядати неорганічно», підкреслив Месхієв.

 У головних ролях знімуться Марат Башаров, Марія Аронова, Євген Дятлов, Володимир Зайцев і Марія Кожевникова. До слова, Кожевникову, яка є не тільки актрисою, а й депутатом Державної думи, заради зйомок обстригли наголо. "Але вона не єдина, хто здійснює подібний подвиг заради фільму. Близько 60 дівчат обголять наголо", – розповів креативний продюсер фільму Євген Айзікович.

 Зйомки «Батальйону смерті» будуть продовжаться три місяці, але на широкі екрани фільм планується запустити тільки в серпні наступного року.

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: