fbpx
Політика

Навальний відповів на запитання москвичів у прямому ефірі телеканалу “Дощ”

 Телеканал «Дощ» сьогодні, 31 серпня, організував пряму лінію і запропонував кожному з шести кандидатів на пост мера Москви взяти участь у прямому ефірі, щоб відповісти на питання виборців. Згодою відповіли тільки три кандидати – Олексій Навальний (РПР – ПАРНАС), Михайло Дегтярьов (ЛДПР) і Сергій Мітрохін («Яблуко»).

 Навальний спілкувався в прямому ефірі півтори години і встиг відповісти на кілька десятків питань, які журналісти зібрали у жителів міста на московських вулицях. Наприклад, у разі свого обрання на пост столичного градоначальника Олексій Навальний пообіцяв збільшити розміри пенсій москвичів у два рази, а також на 70 % знизити кількість мігрантів у столиці допомогою введення візового режиму із країнами Закавказзя та Середньої Азії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Про свою майбутню команду Навальний не розказав, пообіцявши відповісти на це питання в другому турі виборів, який, на його думку, обов’язково відбудеться. Брати участь у другому турі виборів, на думку Навального, будуть він сам і Сергій Собянін. Незважаючи на те, що президент РФ Володимир Путін є його «ідеологічним ворогом», Олексій Навальний пообіцяв вести з ним офіційний діалог.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: