fbpx
Політика

Янукович і Коморовський домовилися бачитися частіше

 Президент України Віктор Янукович і президент Польщі Броніслав Коморовський до кінця цього року будуть зустрічатися набагато частіше, ніж раніше. Про це політики домовилися під час телефонної розмови, – повідомляє «Польське радіо». Також президенти обох держав обговорили готовність України до майбутнього підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом і те, які реформи вже проведені в цьому напрямку, а які ще намічаються.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Президенти домовилися, що до кінця поточного року будуть регулярно зустрічатися. Перед самітом Східного партнерства обговорили готовність України до зустрічі, яка відбудеться в листопаді поточного року у Вільнюсі», – повідомив міністр канцелярії президента Польщі Яромир Соколовський.

 Нагадаємо, в листопаді цього року планується, що Україна підпише угоду про асоціацію з Європейським союзом. Ця стратегічно важлива для української держави подія повинна відбутися під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі. Польща, свєю чергою, висловила свою всебічну підтримку Україні на шляху її євроінтеграції.

Читайте також: