fbpx
Новини світу

Путін відвідав табір “Океан” під Владивостоком

 Президент РФ Володимир Путін під час своєї далекосхідної поїздки відвідав табір "Океан" під Владивостоком, в якому знаходяться діти, постраждалі від повені. Президент Росії доручив голові Міністерства освіти та науки Дмитру Ліванову розпорядитися про виділення дітям матеріальної допомоги, так як багато хто з учасників були доставлені до табору в екстреному порядку, без змінного одягу.

 Під час візиту в табір «Океан» Володимир Путін оглянув кімнати проживання, навчальні класи, їдальню, а також поспілкувався з дітьми, викладачами та побажав їм гарного навчання. "У нас все добре, п’ять разів на день годують", – розповіли хлопці. Президенту показали 3D-лабораторію, розповіли про те, що в таборі існує безкоштовна зона WiFi, на що голова РФ з посмішкою зазначив: "Це для тих, у кого є доступ".

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Володимир Путін підкреслив, що потрібно забезпечити максимальну евакуацію дітей із зони затоплення. За словами директора «Океану», вільні місця в таборі є, вони можуть прийняти до 17 500 дітей на рік. На прохання вчителів президент залишив на згадку про свій візит автограф на дерев’яній зірці.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: