fbpx
Політика

Янукович: Ми не святі – ми теж робимо помилки

У той час, коли представники опозиційних сил займаються популізмом і грою в політику, влада намагається працювати на благо держави. І основна мотивація дій президента – змінити Україну, її економіку, в кращу сторону. Про це глава держави Віктор Янукович заявив під час інтерв’ю провідним українським телеканалам, яке транслювалося у п’ятницю, 30 серпня, на каналі «1+1».

«Система влади побудована таким чином, що мотивація президента, його мотивація влади – щоб було в країні краще. А для опозиції – чим гірше – тим краще», – підкреслив президент.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У той же час Віктор Янукович вважає, що більшість українських громадян – розумні люди, які здатні мислити, аналізувати і розрізняти, хто працює на державу, піклується про жителів країни, а хто займається тільки популізмом. Це, за словами глави держави, зобов’язує владу завжди бути у формі і працювати ефективно.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Люди все це бачать, тому політика влади, безумовно, змушує владу завжди бути у формі, працювати ефективно… Але ми не святі – ми теж робимо помилки», – констатував Віктор Янукович.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: