fbpx
Україна

Українців чекає «льодовиковий період» під час опалювального сезону – «УДАР»

 У партії «УДАР» вважають, що під час опалювального сезону цього року жителям України доведеться зіткнутися зі справжнім «льодовиковим періодом», а все через недбалість влади. До відповідного висновку в партії прийшли після того, як «Нафтогаз України» зажадав обмежити постачання газу до технологічного мінімуму підприємств, що виробляють теплову енергію, за умови неповних розрахунків.

 «Ударівці» підкреслюють, що проблеми з теплопостачанням є виключно непрофесіоналізмом чинного режиму, який замість того, щоб вирішувати газову проблему з Росією у міжнародних судах, як це роблять інші країни, намагається перекласти відповідальність на інших.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

 При цьому також наголошується, що найбільша заборгованість зафіксована саме в тих регіонах, де при владі перебувають представники Партії регіонів, а саме – в Донецьку, Харкові та Дніпропетровську.

 «Уряд неодноразово намагався виставляти себе в ролі«доброго поліцейського», забороняючи місцевій владі підвищувати комунальні тарифи. Проте в результаті цього зросла заборгованість, а так званий «гарний уряд» замість вирішення проблеми готує людям у ряді регіонів справжній «льодовиковий період» з настанням холодів», – вважають в «УДАРі».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 У партії припускають, що через затягування виборів у Києві , столиця також може зіткнутися з цією катастрофою взимку .

 «Олександр Попов – безправний намісник Януковича, який не здатний відстоювати інтереси киян. А міськрада, повноваження якої вже давно завершилися, і доля якої залежить тільки від доброї волі Януковича – не здатна ефективно вирішувати проблеми киян», – заявили в «УДАРі».

 

 

Читайте також: