fbpx
Політика

США залишаються на самоті в протистоянні з Сирією

 Вашингтон виявився майже на самоті у своєму бажанні завдати удару по Сирії в цілях підтримки опозиції в цій близькосхідній країні. Союзники, один за іншим, під різними приводами виходять з гри.

 У Великобританії парламент заборонив владі брати участь у можливих військових діях проти Сирії. Іноземні ЗМІ з посиланнями на міністра оборони Сполученого королівства Філіпа Хаммонда, повідомляють, що британські військові не будуть брати участь у можливих військових діях в Сирії, чий уряд підозрюється у використанні хімічної зброї під Дамаском.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Німеччина, Франція та інші союзники по військовому блоку також послалися на те, що хочуть дочекатися результатів розслідування спецкомісії ООН, яка зараз працює в Сирії. Єдиною, хто заявляє про бажання допомогти Вашингтону, є Туреччина.

 У той же час, в Білому домі вже оголосили, що Сполучені Штати готові діяти поодинці, не чекаючи чиєїсь підтримки. Однак Барак Обама поки зволікає з рішенням, крім того і в Конгресі немає повної впевненості, що їхній країні потрібен ще один військовий конфлікт.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

США залишаються наодинці в протистоянні з Сирією (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: