fbpx
Міжнародна економіка

Влада Росії витратить більше двох мільярдів рублів на розвиток туризму всередині країни

 У Ростуризмі повідомили, що уряд має намір витратити більше двох мільярдів рублів в рамках федеральної цільової програми з розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Росії на 2011-2018 роки.

 Кошти передбачається вкласти в інвестиційні проекти з будівництва та реконструкції об’єктів туристично-рекреаційних та автотуристичних кластерів в 2013 році. З переліком і описом даних туркластерів можна ознайомитися на офіційному сайті відомства.

 Зокрема, близько 310 мільйонів рублів планується виділити Ярославській області на розвиток комплексу, який забезпечує інфраструктури туристично-рекреаційного кластера "Золоте кільце". Там намічені будівництво та реконструкція мереж електропостачання, зв’язку та теплопостачання, газопроводів, водопроводів, каналізації, очисних споруд та під’їзних доріг.

 Крім того, гроші виділені на будівництво туристичних комплексів в Іванівській, Рязанській, Липецькій, Псковській областях, а також в Бурятії та інших регіонах Росії. Всього до списку Ростуризму потрапили 18 регіонів.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: