Онищенко пригостили забороненими цукерками Roshen

Глава Росспоживнагляду Генадій Онищенко, будучи на Далекому Сході, ледь не покуштував цукерок виробництва української компанії Roshen, поставки яких до Росії заборонені. «Подають чай і подають цукерки, і я бачу, що до болю знайомий Roshen подається», – розповів головний санітарний лікар РФ. 

На думку Онищенко, ці цукерки надійшли на челябінські і новосибірські склади з Казахстану. Тобто, Україна налагоджує схеми реекспорту своїх цукерок, вважає глава Росспоживнагляду – вивозить свою продукцію до Казахстану для наступних поставок до Росії. «Якщо вони замість налагодження якості продукції налагодять схеми реекспорту, то буде біда. Я вже дав команду це перевірити», – суворо зазначив головний санітарний лікар Росії. 

Related Post

Нагадаємо, продаж кондитерської продукції української компанії Roshen заборонена на території Росії з липня поточного року. Росспоживнагляд стверджує, що в цукерках цієї марки виявлено підвищений вміст бензопірену. Казахстан, Киргизстан, Таджикистан і Молдова, які проводили власну перевірку, порушень в продукції Roshen не виявили. 

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment