fbpx
Новини світу

Онищенко пригостили забороненими цукерками Roshen

Глава Росспоживнагляду Генадій Онищенко, будучи на Далекому Сході, ледь не покуштував цукерок виробництва української компанії Roshen, поставки яких до Росії заборонені. «Подають чай і подають цукерки, і я бачу, що до болю знайомий Roshen подається», – розповів головний санітарний лікар РФ. 

На думку Онищенко, ці цукерки надійшли на челябінські і новосибірські склади з Казахстану. Тобто, Україна налагоджує схеми реекспорту своїх цукерок, вважає глава Росспоживнагляду – вивозить свою продукцію до Казахстану для наступних поставок до Росії. «Якщо вони замість налагодження якості продукції налагодять схеми реекспорту, то буде біда. Я вже дав команду це перевірити», – суворо зазначив головний санітарний лікар Росії. 

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Нагадаємо, продаж кондитерської продукції української компанії Roshen заборонена на території Росії з липня поточного року. Росспоживнагляд стверджує, що в цукерках цієї марки виявлено підвищений вміст бензопірену. Казахстан, Киргизстан, Таджикистан і Молдова, які проводили власну перевірку, порушень в продукції Roshen не виявили. 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: