Кінопрем’єри 15 серпня

 У цей четвер, 15 серпня, на екрани українських кінотеатрів виходять нові фільми, серед яких продовження фільму «Пипець», трилер «Параноя», а також фентезі «Візантія».

«Пипець 2»

  Цей фільм є прямим продовженням першої частини, що вийшла на екрани в 2010 році і розповідає про простого школяра на ім’я Дейв, який якось вирішує надіти на себе костюм супергероя і боротися із злочинцями, не маючи для цього жодних навичок.

У другій частині у Дейва і його подружки Убивашки з’являються послідовники, з якими вони об’єднуються, щоб покласти кінець Кривавому Угару, який став на чолі злочинного світу після загибелі батька. Ролі у фільмі виконали ті ж актори, що і в першому фільмі, хоча звичайно з’явилися і нові обличчя, зокрема відомий голлівудський комік Джим Керрі.

Related Post

Трейлер до фільму «Пипець 2» (відео):

«Параноя»

  Даний трилер розповідає історію молодого хлопця, який прагне досягти успіху в житті. У нього з’являється можливість пробитися наверх, але для цього йому необхідно шпигувати за босом іншої компанії, що може обернутися для нього тюремним ув’язненням. Головні ролі у фільмі виконали такі метри кінематографу як Харрісон Форд і Гарі Олдман. Крім того, присутнє в ньому і молоде покоління в особі Ліама Хемсворта і Ембер Херд.

Трейлер до фільму «Параноя» (відео):

«Візантія»

  У центрі сюжету мати і дочка. Однак вони не прості люди – вони вампіри. До того ж, вони видають себе за сестер. Разом їм доводиться боротися за виживання. Ролі головних героїнь виконали Сірша Ронан і Джемма Артертон. Зняв фільм Ніл Джордан – режисер фільму «Інтерв’ю з вампіром».

Трейлер до фільму «Візантія» (відео):

Leave a Comment