fbpx
Політика

В Україні неможливо обійтися без ДАІ – Азаров

 Сьогодні, 30 серпня, користувачі соціальної мережі Facebook поцікавилися у прем’єр-міністра України Миколи Азарова, чи варто очікувати, що Україна повторить приклад Грузії і відмовиться від співробітників ДАІ на дорогах. 

 «Микола Янович, досвід Грузії показав, що країна може спокійно обходитися без співробітників ДАІ на дорогах. У багатьох інших країнах такої служби і такого контролю теж немає. Коли ж і Україна нарешті прийде до цього?», – Поцікавилися у Азарова. 

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Відповідаючи на це запитання, Микола Азаров зазначив, що на його погляд, від цієї спеціалізованої служби в Україні ні в якому разі не можна відмовлятися, зокрема, через кількість ДТП на українських дорогах. За його словами, саме співробітники ДАІ повинні контролювати, щоб водії не порушували правила дорожнього руху, не вживали алкоголь і поводилися цивілізовано. 

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Зрозуміло, що до їх роботи багато претензій. Але це зовсім не означає, що їх робота не потрібна для суспільства», – додав Микола Азаров.

Читайте також: