fbpx
Новини світу

США обіцяють збільшити інвестиції в Україну

Підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом позитивно вплине на відносини української держави з США, зокрема у сфері інвестицій. Про це заявив посол США в Україні Джефрі Пайетт під час зустрічі з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим. 

«Підписання Угоди про асоціацію буде надзвичайно важливим чинником, який вплине на американські компанії, і бізнес почне інвестувати в Україну. Це буде хороший сигнал для бізнесу», – підкреслив він. 

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У свою чергу Микола Азаров повідомив, що Україна продовжує готуватися до найважливішої події – саміту Східного партнерства, який має відбутися в листопаді у Вільнюсі. У цьому аспекті і президент, і уряд послідовно реалізують курс на євроінтеграцію. 

«Для нас це історична подія, яка укладає цілий етап нашого розвитку. І президент, і уряд послідовно реалізують лінію на європейську інтеграцію України», – сказав глава українського уряду. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: