fbpx
Новини світу

Samsung Galaxy S5 може отримати металевий корпус

 Незважаючи на те, що минуло не так багато часу з тих пір, як компанія Samsung представила свій флагманський смартфон Galaxy S4, в мережі вже почали з’являтися перші чутки про наступної моделі.

 Як повідомляють західні ЗМІ, південнокорейська компанія серйозно задумалася над тим, щоб змінити свою позицію щодо використання пластику у своїх смартфонах і планує замінити його на преміальніший метал. Таке рішення з боку компанії не здається дивним, адже цього року багато виробників перейшли на металеві корпуси і, як показують продажі, споживачам це подобається.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Відзначається, що виробництво корпусів може початися вже цього року. Але при цьому новинка не матиме суцільнометалевого корпусу, як смартфони інших компаній. Samsung має намір зберегти одну зі своїх особливостей – можливість заміни акумулятора.

 За деякими даними, в Galaxy S5 виробник також відмовиться від використання фотомодулів Sony і перейде на власні, розробка яких вже ведеться. Передбачається, що смартфон отримає 16-мегапіксельну камеру з оптичною стабілізацією.

Читайте також: