fbpx
Суспільство

На Тижні моди вперше покажуть колекцію для повних жінок

 Лічені дні залишилися до відкриття грандіозної події в індустрії моди – 4 вересня стартує нью – йоркський Тиждень моди Mercedes-Benz Fashion Week. На ньому дизайнери представлять колекції одягу весна/літо 2014. Нарівні з провідними світовими брендами вперше за всю історію нью – йоркського Тижня моди покажуть колекцію для повних жінок. Унікальна можливість продемонструвати одяг розміру плюс випала молодому і перспективному дизайнеру Іден Міллер, яка є власником торгової марки Cabiria. Дівчина не з чуток знає про проблему краси одягу великих розмірів, оскільки сама далеко не худенька.

Читайте також:  Че Гевара - кат, який став героєм (ВІДЕО)

 «Одного разу я запитала в універмазі, де я можу купити секс-одяг розміру плюс, і мені показали толстовку із зображенням качки. Я злякалася і саме тоді вирішила щось робити. Я хочу, щоб жінки розуміли, що вони красиві і гідні одягу з якісних тканин, зшитих за останнім технічним словом, а не тільки дешевих ганчірок з розпродажів» , – розповіла Іден Міллер.

Читайте також:  Давній палац графів Винницьких в Урожі біля Нагуєвич

 Для демонстрації колекції розміру плюс були підібрані відповідні моделі. Вони – не дилетанти, запевняє дизайнер, а справжні професіонали своєї справи: дівчатка володіють модельною зовнішністю, вміють рухатися по подіуму.

 За матеріалами: starslife.ru

Читайте також: