fbpx
Театр

Сергій Безруков введе в репертуар Московського Губернського театру вистави про провінціалів

 Російський актор Сергій Безруков, навесні поточного року очолив Московський Губернський театр, вирішив ввести в репертуар спектаклі про провінціалів. «Мені хотілося б, щоб головним героєм Московського губернського театру стала звичайна, але не примітивна людина. Це людина губернії, яка живе далеко від Москви», – розповів артист.

 Першою такою постановкою стане п’єса Островського «Скажені гроші» з Дмитром Дюжевим у головній ролі. У майбутньому сезоні глядачі зможуть побачити спектакль за книгою «Перше друге пришестя» Олексія Слаповського за участю самого Сергія Безрукова. На малій сцені Московського Губернського театру покажуть постановки «Прекрасне далеко» Павла Артем’єва та «Молодий квітень» за п’єсою Ярослави Пуліновіч.

 Крім того, до репертуару театру будуть включені і закордонні спектаклі про «губернських людей». «Мені хотілося б ставити і західні п’єси, але щоб їх робили західні режисери – німецький режисер ставив німецького драматурга, французький – французького. Але з нашими акторами» , – сказав Безруков.

 Нагадаємо, до складу Московського Губернського театру входять Московський обласний камерний театр і Московський обласний драматичний театр імені Островського.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: