fbpx
Футбол

ФК “Севастополь” за безлади на трибунах поніс умовне покарання

 Футбольний клуб «Севастополь» за безлади під час домашнього матчу з командою «Дніпро» рішенням КДК ФФУ не буде дискваліфікований, а понесе лише умовне покарання. Також на «Севастополь» буде накладено великий грошовий штраф.

 Керівник прес-служби «Севастополя» Максим Каратаєв попереджає, що умовна дискваліфікація при мало-мальськи порушенні «може перетворитися на безумовну». «Залишаємо вдома не тільки запальнички, а й навіть брудні думки. До зустрічі на стадіоні!», – написав Каратаєв в гостьовій офіційного сайту «Севастополя».

 Нагадаємо, в ході поєдинку шостого туру «Севастополь» – «Дніпро» севастопольські ультрас закидали поле фаєрами, а потім вирвали крісла і стали скидати їх з трибун. Судді довелося зупинити гру на 12 хвилин. У ході розглядів з’ясувалося, що севастопольські фанати планували зірвати матч з «Дніпром». Вболівальники заявляли, що вони мають претензії до керівництва клубу, а тому прагнули не допустити проведення тієї гри. Незважаючи на всі спроби зірвати поєдинок, матч був дограний і завершився з рахунком 1:1.

"Севастополь"-"Дніпро". Безлади на трибунах (відео):

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: